КОД – сведочењето на Нинџа и другите кои се дел од 27 априлските настани

Loading...

КОД – сведочењето на Нинџа и другите кои се дел од 27 априлските настани. Интересна сторија и декомпозиција како и што се случило за време упадот во Парламентот и деновите пред и потоа.
Како што ќе изјави сам Нинџа најголем дел од луѓето не ни знаеле што ќе се случува…

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...