Кои се женските ерогени зони ?

Loading...

Без разлика на способноста на мажот, тешко дека тој веднаш може да ги откире женските ерогени зони. Причината е едноставна, секоја жена е различна. Но, сепак постојат четири заеднички точки кои се најчести ерогени зони на женското тело.
Задниот дел од вратот
Вратот е најпозната и најчеста ерогена зона како и кај жените, така и кај мажите.
Долниот дел од грбот
Нежните допири на долниот дел од грбот може да бидат нежен гест, но кога ја бакнувате во тој дел од телото, придонесува за сосема поинаков ефект. Долниот дел од грбот е силна ерогена зона кај жената.
Стапала
На многу жени им е пријатно нежно бакнување на стапалата, но на голем број и не им е пријатно. Но ерогената зона е поврзана со нежните допири на стапалата, поточно на средишниот дел на стапалата.
Ушна ресичка
Многу мажи грешат во врска со  увото, ерогена зона е само ушната ресичка а не целото уво, поточно во нежните допири и бакнежи на ушната ресичка.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Без разлика на способноста на мажот, тешко дека тој веднаш може да ги откире женските ерогени зони. Причината е едност

loading...