Кои се седумте осомничени од случајот „ЕВН плацеви во Делчево“ што денеска беа приведени од финансиската полиција?

Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против вкупно седум физички лица, од кои две физички лица во својство на управители на ЕВН ЕЛЕКТРАНИ МАКЕДОНИЈА … Продолжи со читање Кои се седумте осомничени од случајот „ЕВН плацеви во Делчево“ што денеска беа приведени од финансиската полиција?