Кои хороскопски знаци се родени еден за друг и кои никогаш нема да се поднесуваат

Loading...

Кога се работи за врска, штом има чувства, секогаш има и шанси за добра иднина.  Ама астрологијата не мисли така. Според оваа наука има знаци кои ќе бидат заедно и тоа со минимален труд и малку компромиси. Ја има и другата крајност – комбинација од знаци кои ќе останат заедно со цената на многу пролеани солзи. Проверете во кој група припаѓате:

Црвената лента е за жени, сината за мажи, и срцето каде се пресекуваат знаците е прогнозата за вашата врска.

Розово срце со стрелка – Сродни души, родени еден за друг, вистинска љубов и одлична хармонија…

Црвено срце – Фантастичен пар! Вие не само што сте добри партнери, туку и добри пријатели…

Жолто срце – Или силно пријателство без страст, или силна страст без разбирање…

Зелено срце – Едниот секогаш ќе се обидува да го потчини другиот. Тешка врска…

Сино срце – Премногу се дразните еден со друг. Како да сте непријатели, а не партнери…

Виолетово срце – Премногу исти и премногу различни. Врската е речиси невозможна…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...