Колку дена му требаат за да ви каже “те сакам”

Loading...

Пронаоѓањето на оној правиот е полесно ако сте запознаени со одредени броеви.
5
Толку пати треба повремено да го допрете момчето кое ви се допаѓа, и тоа во рок од 15 минути.
92 отсто
Од слободните момци мислам дека вечерата е совршен избор за прв или втор состанок.
7.3.
Толку секунди ќе гледа момчето кое штотуку сте го запознале во вашите усни доколку имате црвен кармин (во споредба со само 2,2 секунди, ако немате ништо на вашите усни).
97
Просечниот број на денови кои им се потребни на момците да ви кажат “те сакам”.
22
Просечниот број на момци кои ќе ги бакнете пред да се запознаете вистинскиот за вас.
6
Просечниот број на катастрофални состаноци на кои ќе налетате во текот на животот.
21-34
Возраст на која повеќето мажи сакаат да имаат деца.
78
Процентот на мажи кои ќе ве „изгуглаат“ пред да ве поканат на состанок.
30
Број на сантиметри кој експертите го означуваат како пожелното растојание на оддалеченост помеѓу вас на првиот состанок.
8
Бројот на состаноци кои се препорачуваат пред да го запознаете со вашите пријатели. Експертите велат дека важно е да бидете сигурни во вашите чувства и мислења пред да се ставите во позиција да го слушнете мислењето на другите.
20
Бројот на минути потребни на момците за да одлучат дали сакаат да ве видат повторно.
2
Толку многу пати треба да го изговорите неговото име за да му покажете дека сте заинтересирани. Експертите велат дека повторувањето на неговото име влијае на тоа да се чувствуваат поврзани со вас – но повеќе од двапати е преинтензивно.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Пронаоѓањето на оној правиот е полесно ако сте запознаени со одредени броеви.

loading...