Колку затвори има во Македонија? Доволно за сите ваши – расправија на ТВ соочување

Loading...

Колку затвори има во Македонија? Доволно за сите ваши – расправија на ТВ соочување, помеѓу Маричиќ и Менкиновски…

Кога ќе се напеналиш со прашање:
Менкиновски од ВМРО-ДПМНЕ: Знаете ли колку затвори има во Македонија?
Маричиќ: Доволно за да ги смести сите криминалци од вашата партија.

Кога ќе се напеналиш со прашање: Менкиновски од ВМРО-ДПМНЕ: Знаете ли колку затвори има во Македонија?Маричиќ: Доволно за да ги смести сите криминалци од вашата партија.

Публикувахте от Seir в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...