Колку се „тешки“ Кардашијан?

Loading...

Многу пати јавноста е „одушевена“ од ова познато семејство кое е алчно и членовите само сакаат да заработат пари.
Многумина не знаат дека Кортни, Ким, Клои и Роб биле поприлично богати, пред да почнат да „работат“.
Според странските медими, по смртта на нивниот татко Роберт Кардашијан на нив им припаднаат околу 100 милиони долави во недвижен имот.
Без оглед на големото наследство на Кардашијан не е задоволена нивната глад за пари и уште поголема заработка. Се претпоставува дека вкупно се „тешки“ околу 80 милиони долари, без делот кој им го оставил нивниот татко. Само Ким „вреди“ 40 милиони.
Семејството во 2012 година потпиша договор вреден 40 милиони со Е! Какалот на кој се емитуваше нивното реалити шоу „Keeping Up With the Kardashians”.
Ким добива по 25 илјади долари за секоја реченица на Твитер во која спомнува некоја компанија, односно ја рекламира…. па вие пресметајте колку добива за напишании 140 карактери.
Секако ова познато семејство не ја „прескокнува“ ниту козметичката индустрија. Тука заработуваат околу 50 милиони, пишуваат светските медиуми.
Не треба да се заборави ниту продажбата на фотографијата од венчавката, како и фотографијата од бебето на разни таблоиди.
Фотографијата од венчавката на Ким и Крис Хамфри успеа да ја продаде за неверојатни милион долари на бритасскиот магазин „ОК!“,додека од тужбата која ја поднесе заради „демоонтажа“ на нејзинотото домажно видео, добила неверојатни пет милиони.  Многу пати јавноста е „одушевена“ од ова познато семејство кое е алчно и членовите само сакаат да заработа

loading...