Колку често е нормално да имаме сеkс

Во принцип луѓето со посветла, бесрамна сеkсуалност практиkуваат сеkс секој ден, па дури и почесто – ако врската е на својот врв, се разбира. Има друга категорија интимни партнери кои имаат сеkс два, максимум три пати неделно. А, има и луѓе со оладени емоции, за кои сеkсуалните искуства еднаш или два пати месечно се целосно задоволителни.
Ако сеkсот во врската ви се случува уште поретко, притоа отсуствува физичка желба, Вие имате било какви хормонални проблеми, или не сте со вистинскиот партнер…
Кога доживуваат финансиски тешкотии, на пример, мажите имаат проблеми со сеkсот, додека кај жените е обратно – таа може да ја компензира кризата во друга свера на животот со повеќе сеkс.
Бидејќи при сеkсот, како при исхраната важи правилото: колку повеќе толку подобро. Апетитот доаѓа со јадењето:)

Loading...