Колку ќе ве чини ако Адел ви пее на свадбата?

Loading...

Познатата пејачка своите настапи ги наплатува по минута и тоа по цена од 100.000 фунти, открива Дејли Меил.  Славната британска пејачка побарала од јужноафриканскиот милионер Вивијан Имермен  2,5 милиони фунти за помалку од половина час настап.

Имерман ќе ја мажи помалата ќерка, а на свадбата на постарата пред неколку години пеела Ејми Вајнхаус.
Не е познато колку и платил на Ејми, но бил изненаден кога Адел му побарала 2,5 милиони фунти, за настап од 25 минути.
Пејачката во октомври  роди син, и од тогаш се помалку се појавува во јавноста.Познатата пејачка своите настапи ги наплатува по минута и тоа по цена од 100.000 фунти, открива Дејли Меил.  Слав

loading...