Колумна на Љупчо Поповски за ДВ: Здраво. Би сакал да се слушнеме. Христијан Мицкоски!

Колумна на Љупчо Поповски за ДВ: Здраво. Би сакал да се слушнеме. Христијан Мицкоски! Признанието на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ дека се јавил кај човекот кој е дел од истрагата за … Продолжи со читање Колумна на Љупчо Поповски за ДВ: Здраво. Би сакал да се слушнеме. Христијан Мицкоски!