Коментар до Левичарката Гога Сорос сега Кандидат за Претседател од редовите на Десничарите

Loading...

Устав , Закон и Етика проповеда Гордана Силјановска а не лични релации . Но ве молам прочитајте го подоле коментарот на овој пост на Социјалните мрежи кој ја објасни Гога Сорос во една реченица и буквално ја закопа.Министер на влада предводена од левичарска идеологија ,сега претставник на десничарска партија .Зборувај ми за етика и викај ме татенце.
Па добро бе до кога ќе не вреѓате со флоскули и измислени пароли кои не се однесуваат дури ни на Вас. Па стварно е перверзно да бидеш кандидат на Десничарска Партија а си левичарски идеолог, борец за геј права и во исто време да зборуваш за етика и морал кој што ни самата не го поседуваш. Смешно е и тврдењето дека си против лични релации . Па единствено нешто што имаш со ВМРО ДПМНЕ односно со Хидро Мицко е личната роднинска релација. Ти ама баш ништо немаш заедничко со ова гласачко тело и идеологија на ВМРО ДПМНЕ дури си и докажан критичар на истата . Поради лични релации ти  дадоа на поклон кандидат за Претседател на Македонија предложен од редовите на ВМРО на наместено гласање . Па дај бре опрајте се Више. Срам ме фаќа кога го гледам вашиот срам.Како беше најдобриот слоган што го имам прочитао во последно време Зборувај ми за етика и викај ме татенце.

loading...