Коментар на една Босанка за кралската венчавка ги насмеа сите

Loading...

Меган Маркл му кажа „да“ на принцот Хари, а раскошната церемонија ја гледаше целиот свет.
Наводно овој пар прв пат се запознал во некој клуб, за подоцна заедничка пријателка која им средила состанок на слепо.
И така Меган го својот принц се чини доста едноставно и лесно, без силни перипетија, промена на чувства кои се составен дел од врската на поголем број љубовни парови.
Тоа на доста духовит начин го опиша и една Босанка на Твитер. Корисничка со ник „Чаробна ватра“ го кажа она што многумина го мислат.
-Меган Маркл излегува во клуб, го запознава принцот, се мажи за него. Ја кога ќе излезам го запознавам Хасиб од Травник, тој ми влетува со „што си така лута“, ми истура пиво по дизајнерската ташна, ме удира за задникот додека нарачувам покрај шанкот, а на пат накај дома штиклата ми падна во шахтата, напиша таа на Твитер.

loading...