Комисијата ќе предложи полициски час во критичните подрачја – еве во колку часот ќе започнува

Loading...

Комисијата за заразни болести ќе предложи продолжување на полицискиот час во критичните региони со голем број активни случаи на КОВИД-19.
Се дознава дека според предлогот мерката ќе биде во сила од 22 часот до 5 часот по полноќ.
За оваа одлука се очекува да се расправа денес на седницата на Владата закажана за во 14 часот.

loading...