Комплименти кои секој маж посакува да ги чуе

Некои мажи ќе речат дека комплиментите не им значат ништо, но не им верувајте. Можеби не им се толку важни како на жените, но сепак им се допаѓа кога ќе ги добијат. Експертите за советување на двојките изјавија дека секој маж ужива да ги добие овие пофалби:
– Горда сум на тебе
– Згоден си
– Ти благодарам за…(било каква ситница)
– Ти верувам
– Јас сум на твоја страна
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Некои мажи ќе речат дека комплиментите не им значат ништо, но не им верувајте. Можеби не им се толку важни како на жен

Пронајдете не на следниве мрежи: