Конечно ќе биде соопштен ставот на Мицковски во 22 Часот

Loading...

Во моментов заседава Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во централниот штаб во Скопје. Се очекува да биде донесена одлуката за тоа како ќе постапат на престојниот референдум закажан за 30. септември.Засега се брифираат само неофицијални информации кои велат дека опозициската партија нема да излезе со конкретен став, туку дека ќе остави нивните поддржувачи, симпатизери и членови да гласаат по сопствeно убедување. Лидеrot Мицкоски при последната посета во Кичево рече дека тој е никој и ништо за да му каже на народот како да постапи на референдумот

loading...