Конопова ќе прави машки харем. Експлицитен твит

Loading...

Конопова ќе прави машки харем. Експлицитен твит

Таа е контроверзна. Сметавме дека овој твит треба да го видите. Па ценете сами.

ЈАВЕН ОГЛАС: Се бараат практиканти за мојот машки ХАРЕМ, каде што јас ќе сум твоја господарка, а ти моја курва и слуга! Потребни квалификации: * возраст: 18-45; * сексуално искуство; * пенис што издржува долга ерекција и не ејакулира веднаш; Испратете ми CV со еротски фотографии

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...