Корисни трикови за совршена градина

Loading...

Во новото видео на BuzzFeed Nifty ќе ви покажат неколку лесни и корисни трикови со кои ќе направите совршена градина.
Погледнете како може да направите масичка за кафе, креативни саксии за цвеќе, како да одгледувате нане и босилек во домашни услови и уште многу други интересни работи.

loading...