КОРОНАВИРУС: Докторка од Куманово позитивна го напиша ова!!

КОРОНАВИРУС: Докторка од Куманово позитивна го напиша ова!! На Фејсбук вирално се шири постот на докторката од Куманово. Ние сметаме дека е прашање на јавен интерес да стигне нејзиното мислење … Продолжи со читање КОРОНАВИРУС: Докторка од Куманово позитивна го напиша ова!!