Коронавирус имаат 134 скопјани: По колку заразени има во другите градови?

Коронавирус имаат 134 скопјани: По колку заразени има во другите градови? Во изминатите 24 часа се регистрирани 18 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје – 11, Прилеп … Продолжи со читање Коронавирус имаат 134 скопјани: По колку заразени има во другите градови?