КОРОНАВИРУС: Состојба во Велика Британија на 26 март 2020, 465 мртви до сега

Loading...

КОРОНАВИРУС: Состојба во Велика Британија на 26 март 2020, 465 мртви до сега

Досега се регистрирани над 9500 случаи од кои над 460 со фатални последици. Подолу имате графикон кој прецизно ја доблужува ситуацијата во оваа островска држава.

Според наши информации тие сакаа да го применат моделот на Шведска, односно да не се постават никакви ограничување и да се остави населението да се стекне со имунитет. Но бројките ги уплашиле премногу и затоа се определија за рестрикции и ограничувања слични како и кај нас…

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Прочитајте уште и ова:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...