КОРОНАВИРУС: Состојба во Велика Британија на 26 март 2020, 465 мртви до сега

КОРОНАВИРУС: Состојба во Велика Британија на 26 март 2020, 465 мртви до сега Досега се регистрирани над 9500 случаи од кои над 460 со фатални последици. Подолу имате графикон кој … Продолжи со читање КОРОНАВИРУС: Состојба во Велика Британија на 26 март 2020, 465 мртви до сега