КОРОНАВИРУС: Состојба во државата (24 март 2020) (графикон). Вкупно 148 заразени

Loading...

КОРОНАВИРУС: Состојба во државата (24 март 2020) (графикон)

Нови 12 случаи на заразени во Македонија имаме во последните 24 часа. Со што сега бројката се искачи на вкупно 148. Најголем дел се во Скопје и Куманово. Нови градови со регистрирани случаи во меѓувреме нема.

Бројој на граѓани во самоизолација останува ист – 7307. Нови смртни случаи за среќа НЕМА!!

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

Италијанските доктори се на крај со силите, и самите заболуваат

Лицата на борбата против КОРОНА ВИРУСОТ! (ФОТО)

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...