КОРОНАВИРУС: Состојба на ден 31.3.2020 во Македонија, нови 2 смртни случаи

КОРОНАВИРУС: Состојба на ден 31.3.2020 во Македонија, нови 2 смртни случаи Бројката на регистрирани заразени се искачи на 329, со што кривата пак зазеде поостар правец на искачување. Денеска има … Продолжи со читање КОРОНАВИРУС: Состојба на ден 31.3.2020 во Македонија, нови 2 смртни случаи