КОРОНАВИРУС: Статистики во Македонија, 2 април 2020

Loading...

КОРОНАВИРУС: Статистики во Македонија, 2 април 2020

Според официјалната статистика, најзагрозено е Куманово, и може да се види на илустрацијата подолу е најцрвена бојата. Во Куманово има досега 62 потврдено случаи.

Вкупно заболени имаме 384, а последните 24 часа се регистрирани 30 случаи.

Досега имаме 11 починати и 17 излечени.

 

По избор на уредникот прочитајте уште и:

КОРОНАВИРУС: 1 МИЛИОН ЗАРАЗЕНИ ГЛОБАЛНО!!

СЛУШАЈТЕ СИ МУЗИКА ДОДЕКА ЧИТАТЕ ВЕСТИ: 

Радио станици на Пулс24

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...