КОРОНАВИРУС: 24 нови заразени во Македонија денеска!

КОРОНАВИРУС: 24 нови заразени во Македонија денеска! Вкупната бројна на заразени од КОРОНА ВИРУСОТ денеска е 201. Се зголемува бројот на регистрирани заразени во Скопје и Куманово. За прв пат … Продолжи со читање КОРОНАВИРУС: 24 нови заразени во Македонија денеска!