Корона вирусот се шири рапидно и во Словенија и Грција!

Се зголемува бројот на заразени лица со новиот коронавирус во Словенија. Дел од ново заразените се вработени во Универзитетскиот клинички центар во Љубљана. Најмногу се вработени на Клиниката за гинекологија. Забранети … Продолжи со читање Корона вирусот се шири рапидно и во Словенија и Грција!