КОРОНА ВИРУС: Состојба во светот (23 март 2020) (графикон)

КОРОНА ВИРУС: Состојба во светот (23 март 2020) (графикон) За полесен преглед изработивме графикон со моментните бројки во светот кој е интерактивен. Само приближете го курсорот до табелата што ве … Продолжи со читање КОРОНА ВИРУС: Состојба во светот (23 март 2020) (графикон)