Косана Мазнева со втора функција, што претставува конфликт на интереси според Закон

Косана Мазнева некојгашната претседателка на Унија на жени на ДПМНЕ, запаметена по изведбата на КОСОВСКА ДЕВОЈКА на конференција на ВМРОВКИТЕ, од денеска е нов директор на Јавното претпријатие Комунална хигиена … Продолжи со читање Косана Мазнева со втора функција, што претставува конфликт на интереси според Закон