Кој вика дека Ким е поубава од сестра и Кортни

Loading...

Кортни е најстарата од сестрите Кардашијан, но и најслатка. Мислам дека сите веќе се заситивме од Ким и подготвени сме за нешто ново, а зашто тоа да не биде токму Кортни која исто така изгледа прекрасно. Сексипилната Кортни има две деца, синот Мејсон и штотуку родената ќерка Пенелопе. Уживајте во нејините пркрасните облини и убаво лице:Кортни е најстарата од сестрите Кардашијан, но и најслатка. Мислам дека сите веќе се заситивме од Ким и подготвени сме за нешто ново, а зашто тоа д

loading...
Loading...