Кој е дипломатот што во Брисел одби да ги прифати документите за Филип Петровски?

Loading...

Како што може да се види во експлицитно снимено видео дипломат во Брисел ги одбива документите за Филип Петровски, односно од петни жили се труди да најде забелешка зошто не би ги примил на обработка, односно за да ги даде на потпишување на сите кои би дошле во таа амбасада да депонираат потпис за кандидатурата на д-р Филип Петровски.
Од штабот на Петровски не известија дека со вакви опструкции се соочиле со скоро сите ДКПа на РМ, која сега некои ги викаат на СЕВЕРНА. На профилот на Филип Петровски има објавени повеќе видеа на кои јасно се гледа опструкцијата. И се чини дека одвињето е по терк, шаблон, односно инструкција.
На овој начин ДИК го спречи (намерно и организирано) изјаснувањето на целата наша дијаспора. Тоа ќе резултира со голем БОЈКОТ и АПСТИНЕНЦИЈА. Дали ова некој намерно го посакува? Знаејќи дека нашата дијаспора негува особено изразени патриотски чувства и не е лесно коруптивна, како на пример вработените во државната адмистрација на кои кој ќе стигне им се заканува…

Невидена нервоза препознатлива за оние кои лажат и немаат никаква самодоверба.Во Амбасада во Брисел:1."незнаат" дека се надлежни и за Луксембург па во тој стрес формулацијата за конфедерација Бенелук им се чини дека е Конфедерација Македонија2."незнаат" кои и какви документи треба да примат за потпис3."незнаат"за силата на Нотарска заверка па излегуваат од рамките на својата надлежност и стануваат истражители4.квалификуваат кој може а кој неможе да доставува документација по нивни критериум старосна граница5.независно од законот тие ќе одлучеле што е во ред а што не6.не само што "незнаат" за образец 1б туку и свесно го прекрстуваст во образец 167.при самото примање кажал:ќе ги примам но нема да ви важат документитеНО НАЈДОБРО ЗНААТ ДЕКА ТРЕБА ДА САБОТИРААТ.

Gepostet von Biljana Chelik am Samstag, 9. März 2019

Погледајте го видеото. Овој човек во последните 30 години е 25 години надвор по амбасади. Името и е познато на редакцијата.
А подолу ќе го видите и видеото од Словенија, каде што исто така документите и правото на потписи за Филип Петровски се оспорени и сето тоа е снимено.

Погледајте како се спречуваат гласачи да се потпишат за мене од службеник во амбасада. Со ова е направено кривично дело. Им дозволува да се пријават за гласање, но не и да потпишат за мене! И така во повеќе амбасади! Се разбира имаме видеа од повеќе места. Ова ти е таа СЕВЕРНА држава.Со денови им одлагаа, за да на крај и отворено им кажат (погледнете) за Филип НЕ МОЖЕ!#Сподели нека се чуе и знае на далеку за СЕВЕРНА демоНкратија

Gepostet von Filip T. Petrovski am Samstag, 9. März 2019

Повеќе за ставовите на д-р Филип Петровски ТУКА
Сајтот на д-р Филип Петровски ТУКА
Биографија на д-р Филип Петровски ТУКА

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...