Кој немал мигрена, не знае што е болка: Ова треба да го јадете секојдневно

Loading...

Сите кои имаат мигрена знаат колку е тешко справувањето со силните главоболки и мачнини со нив.
На мигрената влијае и исхраната, па еве што се препорачува при ваква состојба.
Јадете многу риба особено лосос кој ја спречува мигрената.


Јадете многу јаткасти плодови, многу овошје, особено лубеница.
Пијте и многу вода.

loading...