Кој троши повеќе калории за време на секс?

Кој троши повеќе калории за време на секс? Постојат повеќе фактори кои влијаат на тоа колку калории ќе потрошите за време на сексот, но мажите дефинитивно водат кога станува збор … Продолжи со читање Кој троши повеќе калории за време на секс?