Кој функционер на ДПМНЕ од Струмица барал сексуални услуги за завршена работа?

Кој функционер на ДПМНЕ од Струмица барал сексуални услуги за завршена работа? Вечерва Костадин Костадинов во „Само вистина“изјави пред целата македонска јавност дека активист на ВМРО-ДПМНЕ барал сексуални услуги за … Продолжи со читање Кој функционер на ДПМНЕ од Струмица барал сексуални услуги за завршена работа?