Кралицата Елизабета не сака внука Дијана

Loading...

Британската кралица Елизабета II успеа да го раскара кралското семејство, бидејќи не прифаќа бебето на Вилијам и Кејт да се вика Дијана, по починатата мајка на принцот.
Одлуката на Вилијам и Кејт е неприфатлива за кралицата, која има потполно право да одобрува имиња на потенцијалните наследници на круната, но нејзината забрана детето да го добие името на Дијана ги налутила Вилијам и Кејт, пишува National Enquirer.Принцот Вилијам побарал поддршка и од татко му принцот Чарлс, но тој одлучил да не се меша.Како што се наведува, Чарлс на својот син му кажал дека ја разбира неговата одлука да и оддаде почит на неговата мајка, но го предупредил дека кралицата Елизабета нема да прифати.
МакфаксБританската кралица Елизабета II успеа да го раскара кра

loading...
Loading...