Крај на туристичката сезона: Падна снег во Грција

Loading...

Многу туристи кои користат годишен одмор во летувалиштата во Грција, биле вчудоневидени и изненадени од призорот.
Не е необично во Грција да падне снег, но годинава дошол многу рано, во септември, кога летувалиштата се полни.


Период кој во Грција туристите се уште се присутни по летувалиштата, овој пат останаа “изневерени” од временските прилики.
Белиот “јорган” се задржал во планинските предели, а заладило и во другите делови на земјата.

loading...