Кревет и телевизор запловија низ Вардар

Loading...

Актерката и активистката за чиста животна средина, Ирена Ристиќ на нејзиниот Фејсбук профил објави фотографии од телевизор и кревет фрлени во Вардар.
-Ој, Вардаре македонски… ти ја красиш Македонија – напиша Ирена во прилог на фотографиите.

loading...