Кривични за двајцата синови кои го ограбија својот татко во Куманово

На 30.01.2019 година околу 16 часот пријавените извршиле разбојништво во куќата на нивниот татко Р.С. (65) на улица „Драги Шутевски“, при што му одзеле 20.000 долари и 400.000 денари.

 

Loading...