Криминалец со пушка влезе во бар и нареди сите да легнат на подот: Внимателно погледнете ја реакцијата на овој човек!

Loading...

Сосема е нормално човек да се исплаши кога некој кон него ќе впери оружје, но очигледно има и други примери.
Грабежот на еден бар во американскиот град Сент Луис покажа неверојатна храброст или лудост на еден од гостите.
Криминалецот влегол со пушка и им наредил на сите да легнат на подот за да може да ја ограби касата. Сите се предадоа освен човекот што седеше во барот. Тој продолжи да седи и сурфа на својот мобилен телефон, а потоа случајно запали цигара.

Крадецот очигледно не знаел како да реагира со него. Кога ги собра парите, излезе.
Кога ја погледнаа снимката, сите сфатија дека пушката не е вистинска, но прашање е дали мажот го забележал тоа, пред да одбие да се покори пред крадецот.

loading...