Крис Браун и Ријана планиранираат дете !

Loading...

Крис Браун и Ријана последните неколку недели се многу отворени кога станува збор за нивната врска. Сепак, досега повеќе ја слушавме приказната од страна на Ријана, но овој пат Крис проговори за тоа …
Како што се шпекулира, парот планира тајна венчавка во Барбадос, во текот на летото. Сепак, Крис не сакаше да ја потврди оваа информација, нагласувајќи дека само љубовта она што е од суштинско значење.
“Ние се сакаме. Нашата љубов е нашиот живот. Создадени сме еден за друг,судено ни е да бидеме заедно “, изјави тој.
Пејачот предходно зборуваше за нападот врз Ријана пред четири години, велејќи дека тоа е “најголемата грешка во неговиот живот”, но дека е подготвен да им докаже на сите дека неговите чувства се искрени и дека се посилни од кога било – “Луѓето постојано не критикуваат и не знаат што имаме ние двајца. ”
Инаку, кога Ријана неодамна ја прашаа дали би сакала да се реализира како мајка, таа изјави:
“Најверојатно ќе имам дете. Се молам за тоа, да можам еден месец да се одморам. Некои работи во врска со мојот живот треба да ги средам, бидејќи не можам цело време да настапувам, иако ми се допаѓа тоа. Сакам да бидам здрава и среќна и за пет години “Крис Браун и Ријана последните неколку недели се многу отворени кога станува збор за нивната врска. Сепак, досега пове

loading...