Кров одлета на Партизанска од силниот ветар (фото)

Loading...

Кров одлета на Партизанска од силниот ветар (фото).

Силниот ветар причини штета во Скопје вечерва. Партизанска за кратко беше блокирана. Има и откорнати дрвја…

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...