„Крудс” премиерно на 21-ви март во киното Cineplexx

Loading...

Сагата за семејството пештерски луѓе „Крудс“ во режија на Крис Сандерс на 21 март ќе се прикажува во киното Cineplex.

Сагата за семејството пештерски луѓе „Крудс“ во режија на Крис Сандерс на 21 март ќе се прикажува во киното Cineplexx.  
„Крудс” е нова авантура од работилницата на „Dreamworks Animation”, сага за семејството пештерски луѓе, сместена во фиктивна праисториска ера.  
Кога поместувањето на континентот ќе предизвика промена на светот што тие го познаваат, ова необично семејство заминува на патување и освојување на прекрасни, но понекогаш и застрашувачки нови предели.  
„Крудс” се необични припадници на видот хомосапиенс. „Тие се физички добро подготвени, но ментално имаме работа со прилично почетнички умови“ (како да го дресирате вашиот змеј), се шегува Крис Сандрес кој го режираше овој филм во соработка со Кирк Демик (Вонземјански шимпанза).
Макфакс
Сагата за семејството пештерски луѓе „Крудс“ во режија на Крис Сандерс на 21 март

loading...