Круна од огледала и црна облека: Вака изгледаше македонскиот претставник на отворањето на Евровизија

Loading...

Синоќа се одржа свеченото отворање на 65-тото издание на Евровизија.
Македонскиот претставник Васил Гарванлиев, на килимот позираше облечен во црно, а на главата носеше со круна од мали огледала.

loading...