Кумановски вицеви – ТЕЖАК ИЗБОР

Loading...

Мајка: Куде беше ти цел вечер?
Син: Беше да вежбам с’с другари
Мајка: Не ме л’жи, нема да те карам!
Син: Добро, беше у стриптиз клуб
Мајка: Да не виде нешто што не треба?
Син: Да, тату
****
Колко ви е кошуља?
-50 евра.
А може ли у денара?
-Да, свакако.
Е супер, изволте 50 денара.
****
Четворица другари гурав Југо и проваѓа некој и вика:
-Што бе не пали а?
Абее оно пали ама ми брзамо.
****
Пое жена уз музику:
-Имам једну жељуууууууууу….
Прикључуе се комшо од тамо:
-Да те е*у у недељљљуууууу…
И жена вика :
-Музика СТОП!!!! … Једва чекам да недеља доџееее…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...