Куновска: Ја разрешивте Викторија затоа што она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработувања?

Loading...


Актерката и поранешна пратеничка на СДСМ 
Софија Куновска на својот Фејсбук профил се приклучи на критиките кои следат откако премиерот Зоран Заев соопшти дека со разрешувањата ќе биде опфатена и директорката на Драмски театар, Викторија Рангелова.
-Драмски? Затоа што она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработувања?, напиша Куновска на Фејсбук.

loading...