Купи жена за 6000 долари, ако избега другата е бесплатно

Loading...

Тешко е да се одлучи што е потешко да се продава луѓе како компири или пак оние кои сами се продаваат доброволно бидејќи сакаат пари и уживање.Тешко е да се одлучи што е потешко да се продава луѓе како компири или пак оние кои сами се продаваат доброволно бидејќи сакаат пари и уживање.

loading...