Курир на Мицковски ја билда Силјановска отворено, пусти Влатко

Без преседан е билдањето на Силјановска за кандидат на „Белата палата“. Перењето мозоци е пуштено на најјако. Па некаква листа се претставува како дефинитивен знак дека интелигенцијата е зад Гордана, за која некои злобни јазици тврдат дека е роднина на Мицко…
Притоа нема врска што повеќето од „професорите“ на листата ни сте ги виделе ни сте ги чуле. Ама листа се, сега не зезајте… Дел се и стара бранкова школа…
Некои ги знаете. Чекаат награда за ова коленичење во амбасадорски места. Класика. А Влатко. Пусти Влатко. Го лизгаат. Па дури како што слушаме и комисијата што ги ќе ги броела гласовите била спастрена. Се разбираме нели?

Loading...