Лавина во Кран Монтана, бројот на затрупани-непознат

Loading...

Како што јавуваат швајцарските медиуми попладнево лавина паднала во познатиот зимски центар Кран Монтана. Бројот на затрупани скијачи сеуште е непознат.

Во потрага по настраданите се излезени бројни спасувачки екипи, а медиумите известуваат дека има  неколку скијачи затрупани во лавината.

loading...