Лавина кај „Врбјанска раскрсница“ на патот Маврово-Дебар

Loading...

Предупредување до возачите. Заради лавина од снег сообраќајот на патот Маврово-Дебар се одвива наизменично по една коловозна лента.
Од АМСМ информираат дека лавината се наоѓа кај местото именувано како „Врбјанска раскрсница“ и дека се појавила околу 13:20 часот.

loading...