Лазања чорба – рецепт, видео

Loading...

Го обожавате вкусот на лазања, но немате многу време за да ја подготвите? Лазања чорбата го има истиот богат вкус, само што се подготвува многу поедноставно и побрзо.
Со овој рецепт на Лора Витале дури и ќе ја направите во едно тенџере, без да употребите други садови. Ем вкусно, ем брзо, ем помалку садови за миење.
Идеален ручек, нели?

loading...