Лара сонува за голема, вистинска љубов

Loading...

На телевизијата Б92 од 18 март повторно ќе се емитува серијата која им ги скрши срцата на милиони гледачи „Изборот на Лара“, а додека кај нас серијта се емитува на Канал 5. Прочитајте повеќе за младиот уметник Лара која во серијата ја игра глумицата Дорис Пинчиќ.
Нежна, привлечна, природно убава и симпатична,талентирана и искрена… пожртвувана, великодушна и многу стрплива. Заради својата едноставност и мудрост делува како да е од некое друго време.
Не е жена од големи зборови, меѓутоа кога зборува нејзините ставови длабоко влијаат на околината.
Поради големиот талент, чичко и ја убедил да се запише на Музичка академија. Студирала клавир, а радо и често потпевнува.
Лара штотуки заврши факултет во Сплит и се наоѓа во клучен момент во нејзиниот живот: или да најде работа или да се врати од малото место од кое што потекнува. Таа е скромна и не е многу амбициозна. Не живее како поголемиот дел од младите денес, но сонува за голема, вистинска, единствена љубов. Таа е склона кон идеализирање, и е верна жена која е подготвена долго да го чека својот маж и притоа да му се воодушевува на предизвиците на модерниот живот. Религиозна е и искрено верува дека дека некои луѓе во животот ни се судени.На телевизијата Б92 од 18 март повторно ќе се емитува серијата која им ги скрши срцата на милиони гледачи „Избор

loading...